Diensten

Wilt u meer informatie over de verschillende vormen van publicaties die wij verzorgen? Dit kunt u vinden op deze pagina.

Omdat elke organisatie anders is en iets anders wil bereiken met de verschillende uitgaves, bieden wij een passende oplossing. Op deze pagina staan de meest voorkomende uitgaves die wij verzorgen. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.
Heeft u interesse? Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

krant
Huis-aan-huiskranten

De meestvoorkomende huis-aan-huiskranten zijn kranten op het zogehete tabloidformaat. Deze zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld de afmeting van lokale kranten, maar ook kranten zoals de Spits en Metro. Deze zullen in de regio van de organisatie, zoals de naam al doet vermoeden, huis-aan-huis worden verspreid.


Magazine voorjaar 2015
Magazines

Magazines kunnen in allerlei formaten worden uitgegeven. Van standaard formaten als A4 en A5, is het ook mogelijk om in overleg een magazine op een ander formaat te maken. De magazines worden door organisaties veelal gebruikt om hun leden, sponsoren, donateurs, vrijwilligers en overige betrokkenen een paar keer per jaar te informeren.

Posters
De posters betreffen altijd posters op A2-formaat. Deze worden verspreid bij openbare gelegenheden en gemeentelijke instellingen. (zie: Brochures)

Ook worden deze verspreid bij verscheidene winkeliers op strategische punten in de centra.